Koulutukset

Kunnallisarkistoyhdistyksen syksyn koulutuspäivä pe 27.10.2017 Helsingissä (Hotelli Arthur)

8.30 Ilmoittautuminen ja kahvit

9.00 Koulutuspäivien avaus, Sari Suomela, puheenjohtaja, Kunnallisarkistoyhdistys ry

9.10 Ajankohtaista Helsingin asiakirjahallinnossa, Johanna Dahl, johtava asiantuntija ja Saija Körkkö, suunnittelija, Helsingin kaupunki

10.00 Tiedonhallinnan sääntelyn tulevaisuus, Tomi Voutilainen, erityisasiantuntija, Valtiovarainministeriö

11.00 EU:n tietosuoja-asetus - asiakirjahallinnon näkökulma, Ilona Sidoroff, asiakirjahallintopäällikkö, Lappeenrannan kaupunki

12.00 Lounas

13.00 Digitaaliseen muotoon muuttaminen ja sähköinen säilytys, Mikko Eräkaski, kehittämispäällikkö, Kansallisarkisto

14.00 Sähköisen arkiston tarkastus Tampereen kaupungissa, Juha Laine, suunnittelija, Tampereen kaupunki

14.30 Kahvit

15.00 Arkistojen päättämisprojekti Helsingissä, Liisa Vuori-Mattila, projektivastaava, Helsingin kaupunki

15.45 Yhteenveto ja lopetus

Hinnat: 50 € jäseniltä, 90 € muilta. Osallistumisensa itse maksavat päätoimiset opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset puoleen hintaan. Hinnat sisältävät luennot sekä ohjelmassa mainitut kahvit sekä lounaan.

Ilmoittautumiset allaolevalla lomakkeella 12.10.2017 mennessä tai niin kauan kuin tilaa riittää.

Peruutusehto:

Mikäli osallistuminen perutaan, veloitetaan puolet kurssimaksusta, jos peruuttaminen tapahtuu 17.10.2017 jälkeen ja koko kurssimaksu, jos peruuttaminen tapahtuu 22.10.2017 jälkeen.Kurssimaksua ei peritä, mikäli peruutuksen syy on sairaus, josta osanottaja esittää lääkärintodistuksen.

(Peruuttaessasi tai täydentäessäsi ilmoittautumista, käytä samaa lomaketta)

Lisätietoja koulutuspäivästä antaa tapahtumavastaava Kaija Jalasmäki (kaija.jalasmaki(at)raisio.fi)

Tervetuloa Helsinkiin!

Syksyn koulutuspäivän palautelomake

Syksyn 2017 koulutuspäivä järjestetään Helsingissä (Hotelli Arthur) pe 27.10.2017. Tapahtuman ohjelma julkaistaan lähiaikoina ja samalla avaamme ilmoittautumisen. Tervetuloa!

Kevään 2017 koulutuspäivät pidettiin Tampereella to-pe 23.-24.3.2017 (Scandic City Tampere). Samassa yhteydessä pidettiin yhdistyksen vuosikokous. Kiitokset osallistuneille ja tervetuloa uudestaan!